Η «Απρόσμενη Επιστροφή» μοίρασε άφθονο γέλιο αλλά και… τροφή για σκέψη στο Ανοιχτό Θέατρο Χαϊδαρίου

10 Σεπτεμβρίου, 2026 11:37

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Χαϊδαρίου, για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Απρόσμενη Επιστροφή».

Η παράσταση, σε κείμενα των Ζαν Ζακ Μπρικέρ και Μορίς Λασέγκ, μοίρασε άφθονο γέλιο αλλά και έθεσε προβληματισμούς για την εξουσία και για τις ανθρώπινες σχέσεις, με τους ηθοποιούς να παίρνουν το πιο θερμό χειροκρότημα για την εξαιρετική ερμηνεία τους.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος έδωσε συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη Γιώργο Ματαράγκα, σε όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, ευχαριστώντας τους παράλληλα που παρουσίασαν αυτή την πολύ όμορφη παράσταση αφιλοκερδώς.

Εκ μέρους των συντελεστών χαιρέτισε ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης, ο οποίος ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου για την εξαιρετική συνεργασία που έχει με την θεατρική ομάδα όλο αυτό τον καιρό και για τη βαρύτητα που δίνει στον πολιτισμό.

Στην παράσταση παρευρέθηκαν επίσης: η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Κατερίνα Βελέντζα, η Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Συντήρησης Πρασίνου Ελένη Θερμού και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ναουάφ Δαουάχερ.

Δραματουργική επεξεργασία – σκηνοθεσία: Γιώργος Ματαράγκας

Έπαιξαν: Πέτρος Ξεκούκης, Τέτα Κωνσταντά, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Έφη Κιούκη, Χρήστος Ιτζεόγλου.