Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου η παρουσίαση του βιβλίου «Η Απεργία της Φαντασίας», της Φλώρας Ορφανουδάκη.
Ανοίγοντας την εκδήλωση, που έγινε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος αναφέρθηκε στην πορεία και την προσφορά της κ. Ορφανουδάκη στην ποίηση και τη λογοτεχνία, αλλά και στην κοινωνική της δράση.
Για το βιβλίο μίλησαν η Ελένη Καρασαββίδου (πανεπιστημιακός, συγγραφέας και αρθογράφος) και η Νότη Ταζματζίδου (φιλόλογος, κριτικός λογοτεχνίας και συγγραφέας), ενώ η Βασιλεία Κούρου (εκπαιδευτικός, ηθοποιός) απήγγειλε ποιήματα της Φλώρας Ορφανουδάκη. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η Νίκη Ορφανουδάκη.
Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και υπήρξε συζήτηση με τη συγγραφέα του βιβλίου και τις ομιλήτριες.
Παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Κατερίνα Βελέντζα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννα Ζέρβα και Αγγελική Ρηγάκη – Γκανά.


