Σε πρόσφατη ανάρτησή του ο κ. Ντηνιακός κομπάζει για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του Χαϊδαρίου τον Δεκέμβριο του 2023, πληροφορώντας μας μάλιστα πως παρ’ ότι είχε χάσει τις εκλογές «δούλεψε σκληρά μέχρι την τελευταία στιγμή».
Πράγματι, δούλεψε πολύ σκληρά για τα καταχρεώσει το Δήμο με 146.000 ευρώ για Χριστουγεννιάτικο στολισμό και εκδηλώσεις. Μάλιστα, σημαντικό μέρος αυτών των χρημάτων δεν τα εξόφλησε, αλλά τα «κληροδότησε» ως χρέος στη νέα Δημοτική Αρχή, μη φροντίζοντας να καλυφθούν από τον προϋπολογισμό. Όπως συνέβη και με πολλά άλλα, μεταξύ άλλων και με τα χρέη των σχολικών επιτροπών για ρεύμα, νερό, φυσικό αέριο, ύψους περίπου 300.000 ευρώ, τα οποία η τωρινή Δημοτική Αρχή – μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες – προσπαθεί να εξοφλήσει.
Και επειδή ο κ. Ντηνιακός αρέσκεται στην παρουσίαση «φωτογραφικών ντοκουμέντων», ακολουθεί η πρόβλεψη δαπανών που είχε κάνει στον Προϋπολογισμό του 2024 για τη διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων (άρα και για τον στολισμό της πόλης μας). Η πρόβλεψη του απόλυτου «0».
Φέτος λοιπόν, ο στολισμός της πόλης αντί να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου με ποσά τα οποία δεν υπάρχουν, υλοποιείται με τεράστια προσπάθεια που γίνεται από τα συνεργεία του Δήμου και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα έχει ολοκληρωθεί. Παράλληλα υπάρχει και ένα πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων με συναυλίες, χορευτικά και πολλές εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο.
