Πολιτισμός

"Βήματα Πολιτισμού 2010"

01-06-2010

 

κάντε κλικ πάνω στην εικόνα

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου ανοίγοντας την αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, διοργάνωσε και φέτος τριήμερες εκδηλώσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης των τμημάτων του, την Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Μαΐου από τις 8:00 μ.μ στο Παλατάκι.
 

Πολιτιστικές εκδηλώσεις

27-05-2010
«Βήματα Πολιτισμού – Καλοκαίρι 2010»
Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου με την ονομασία «Βήματα Πολιτισμού–Καλοκαίρι 2010».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιών, με καταξιωμένα σχήματα και δημιουργούς, χωρίς όμως να υπολείπεται και η προβολή των καλλιτεχνικών δράσεων και έργων των ντόπιων δημιουργών.

 

Το Χαϊδάρι ζωγραφίζει καλύτερα (εντός και εκτός των τοιχών)

25-05-2010

Δύο μικρά παιδιά του Πνευματικού μας Κέντρου έτυχαν τιμητικής διάκρισης και βραβείου στον πρόσφατο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που έγινε στην πόλη Λίντισε της Τσεχίας.

Παγκόσμια ημέρα θεάτρου

12-04-2010


Η μικρή αλλά θαυματουργή ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χαϊδαρίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα θεάτρου (27 Μαρτίου) πραγματοποίησε ένα αφιέρωμα στον Ανδαλουσιανό συγγραφέα και ποιητή Fredererico Garcia Lorca στον Πολυχώρο Νεολαίας (Καραϊσκάκη 101).

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Χαϊδάρι

15-01-2010

Με ξεχωριστή λαμπρότητα γιορτάστηκε την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου η ημέρα των Αγίων Θεοφανείων με τον αγιασμό των υδάτων στην παραλία Σκαραμαγκά και στην συνέχεια στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην τελετή παρακολουθώντας την προσπάθεια των χειμερινών κολυμβητών στα παγωμένα νερά του Σκαραμαγκά να πιάσουν τον Σταυρό, ενώ αθλητές από τα σωματεία της πόλης μας βούτηξαν στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου σε ανάλογη τελετή που πραγματοποιήθηκε.

Ο αθλητής που ανέκτησε τον σταυρό είναι ο Θεοδόσης Παραστατίδης στον οποίο η νέα Πρόεδρος του Κολυμβητηρίου κα Δήμητρα Χαντζή χάρισε έναν χρυσό σταυρό.

Χριστουγεννιάτικο φως στο Χαϊδάρι

23-12-2009

Μία άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιούργησε η Διοίκηση του Δήμου με την φωταγώγηση της πόλης και τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στα κεντρικά σημεία της πόλης, φέρνοντας σε όλους τους πολίτες γιορτινό μήνυμα των ημερών.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή οι λιλιπούτειοι πολίτες του Χαϊδαρίου κατέκλυσαν το καρουζέλ, το «μαγικό» λεωφορείο και το χταπόδι στην Πλατεία Ηρώων, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία για μια βόλτα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που έχει στηθεί στον πεζόδρομο της Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δάσος.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι

23-12-2009

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου «άνοιξε τις πύλες του» το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δάσος.

Η Διοίκηση του Δήμου για πρώτη φορά οργανώνει μια τέτοια χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα θέλοντας να χαρίσει στους μικρούς συμπολίτες της μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη χαρά και διασκέδαση.

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2009 - 2010

23-12-2009

 

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2009 - 2010

10-12-2009

Μία σειρά από Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις οργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου που θα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.
Το Χαϊδάρι θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Για ακόμα μια φορά οι μικροί Χαϊδαριώτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το καρουζέλ, τη γόνδολα, το τρενάκι και άλλες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.
Η Διοίκηση του Δήμου μέσα από το πολιτιστικό πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στο πνεύμα των ημερών και να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας.

«Γιορτή Τσικουδιάς 2009»

25-11-2009

Επίτιμο μέλος της Εστίας Κρητών
ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας

Επίτιμο μέλος ανακηρύχθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλια, από την Εστία Κρητών Χαϊδαρίου, για την προσφορά του στον σύλλογο, στην «Γιορτή Τσικουδιάς 2009» που διοργάνωσαν η Εστία Κρητών και ο Δήμος Χαϊδαρίου, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

copyrights © 2020 Evolution Projects