Ανακοινώσεις

Κινητοποίηση στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας για τα αντιπλημμυρικά έργα

30-10-2015

Την Τρίτη 27 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε μεγάλη κινητοποίηση στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας.
Η κινητοποίηση αυτή είχε αποφασιστεί στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαϊδαρίου την Δευτέρα 26 Οκτώβρη, μετά από την κεντρική εισήγηση του δημάρχου Μιχάλη Σελέκου και είχε ως κεντρικό αίτημα την άμεση έναρξη των έργων της αντιπλημμυρικής προστασίας. Στην κινητοποίηση παρίστανται η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης, λαϊκές επιτροπές της Δυτικής Αθήνας και κάτοικοι ζητώντας την άμεση πραγματοποίηση αντιπλημμυρικών έργων.

Συνάντηση Μιχάλη Σελέκου με τον Αντιπεριφερειάρχη Σπύρο Τζόκα

26-10-2015

  Σήμερα Παρασκευή 23-10-2015 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου συνάντηση μεταξύ του Δήμαρχου Μιχάλη Σελέκου και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρου Τζόκα.
Το θέμα της συνάντησης ήταν η επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης των καταστροφών που έχουν προκληθεί στο Δήμο λόγω των πλημμυρών. Σε αυτά τα πλαίσια ζητήθηκε η αποφασιστική συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και επαναδιατυπώθηκε το πάγιο αίτημα την επίσπευση των αντιπλημμυρικών έργων στην Λεωφόρο Αθηνών και στα Στρατόπεδα Χαϊδαρίου (περιοχής Γρηγορούσας – Αη Γιώργης).

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες

19-10-2015

Ευχαριστούμε όλους τους μαζικούς φορείς. Τα σχολεία και τους συμπολίτες μας που από το υστέρημα τους πρόσφεραν είδη ρουχισμού και τροφίμων για του πρόσφυγες, μετά από έκκληση της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου να συμβάλλουν στην έμπρακτη αλληλεγγύη, με την εξασφάλιση υλικής βοήθειας και στήριξης των προσφύγων. Η ανταπόκριση των δημοτών του Χαϊδαρίου είναι μεγάλη και ήδη έχουν μαζευτεί πολλά είδη ρουχισμού και κουβέρτες και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Αντεργατική η μείωση αποδοχών των σχολικών καθαριστριών

14-10-2015

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, Νίκος Καραγιάννης, θέτει το ζήτημα των συμβασιούχων σχολικών καθαριστριών και το γεγονός της μείωσης των αποδοχών τους, κατά 10%.
Παραθέτοντας τα εξής:
«Με πολύ μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε εγγράφως, από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙΜ (Φορέας Εποπτευόμενος από τον Υπουργείο Παιδείας), ότι το εγκεκριμένο ποσό της δαπάνης για την χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών, που αφορά τις αποδοχές των συμβασιούχων Σχολικών Καθαριστριών, για το διδακτικό έτος 2015 – 2016 είναι μειωμένο σε σχέση με το περυσινό κατά 10%.

 

ευχαριστίες

12-06-2015

Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου σχεδιάζει δράσεις και προγράμματα προκειμένου να αντιμετωπίσει προβλήματα και να στηρίξει τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητά τους εξαιτίας της μεγάλης ανεργίας, της αύξηση των χρεών των νοικοκυριών τους, την όλο και πιο διευρυμένη ακραία φτώχεια, την αύξηση των ανισοτήτων, τον όλο και μεγαλύτερο κοινωνικό αποκλεισμό από το σύστημα υγείας – ψυχικής υγείας – κοινωνικής προστασίας.
Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται και σε εθελοντές κατοίκους που με την αυθόρμητη, ενσυνείδητη και ανιδιοτελή προσφορά τους συμμετέχουν αθόρυβα στην αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων.
Στα πλαίσια αυτής της κοινής προσπάθειας Δήμου και εθελοντών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας Παπαχρήστου Μαρία και Καρίτζη Αργύριο για την άμεση ανταπόκριση τους, στο αίτημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου, παραχωρώντας οικία που είχαν για να μείνει πολύτεκνη οικογένεια συνδημοτών μας, που αντιμετώπιζε πρόβλημα στέγασης, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την πόλη μας και προβάλλοντας την αλληλεγγύη ως κάτι έμπρακτο.
Ο Αντιδήμαρχος
Ναουάφ Δαουάχερ

 

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος επισκέφτηκε την Δεύτερα 11/5/2015 τους εργαζόμενους των ΕΛΠΕ

14-05-2015

Τη Δευτέρα 11/5/2015 ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μόσχο Χουδελούδη επισκέφτηκαν τους εργαζόμενους των ΕΛΠΕ, οι οποίοι πραγματοποιούσαν την νέα Γενική τους Συνέλευση, δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους.

 

Επίσκεψη της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή της Αστυθέα

04-02-2015

Σήμερα Τρίτη 3-2-2015, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ηλία Βαρυτιμιάδη και τον υπεύθυνο υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας Νίκο Νικολακόπουλο επισκέφτηκαν την περιοχή της Αστυθέας, ώστε να διαμορφώσουν σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων της συνοικίας από της πλημμύρες.
Εκτιμήθηκε ότι πρέπει να γίνουν μια σειρά από τεχνικές παρεμβάσεις (άμεσες και μακροπρόθεσμες) για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.
 

Συνάντηση του Δημάρχου Χαϊδαρίου με απεργούς της εταιρίας 3Ε (coca-cola)

21-10-2014

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται αλληλέγγυα στο πλευρό των απεργών εργαζομένων της coca-cola 3Ε που για 13 μήνες αγωνίζονται με αίτημα την ανάκληση των απολύσεων και την παραγωγική επαναλειτουργία του εργοστασίου.
Ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος αναφέρθηκε στον πολύμηνο σημαντικό αγώνα 13 μηνών των απεργών, με αίτημα την επαναπρόσληψη τους και την παραγωγική επαναλειτουργία όλων των εργοστασίων.
Τονίζοντας ότι:

χορεύουμε όλοι μαζί για τη μικρή μας Ιωάννα

08-04-2014

Επιστολές Δημάρχων για τη σχεδιαζόμενη δημιουργία στρατοπέδων φύλαξης μεταναστών

27-03-2014

copyrights © 2019 Evolution Projects