Ανακοινώσεις

ανακοίνωση υπηρεσίας καθαριότητας

29-07-2018

 Για μια ακόμη φορά, κάνουμε έκκληση στους κατοίκους να μην βγάζουν κλαδέματα και ογκώδη αντικείμενα στους δρόμους.

Το εργοστάσιο υποδοχής και επεξεργασίας πρασίνου θα παραμείνει κλειστό από σήμερα Παρασκευή 27/7/2018 μέχρι και την Κυριακή 5/8/2018, λόγω έργων συντήρησης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η αποκομιδή.

Τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούν με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν -προς το παρόν- να καθαρίσουν την πόλη. 
Η συνεργασία Δήμου και Δημοτών όμως, είναι αυτή που θα φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, να γίνει πράξη η απόκτηση νέου στόλου οχημάτων καθαριότητας αφού ο σχετικός διαγωνισμός βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας.
Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Χαϊδαρίου θα ενισχυθεί με: 
4 νέα απορριμματοφόρα
1 πλυντήριο κάδων
1 σκούπα
1 φορτηγό 
1 φορτωτή
Από την πλευρά των Δημοτών θα πρέπει:
- να μην αφήνουν σακούλες με σκουπίδια εκτός κάδων (αυτό παρατηρείται πολλές φορές και όταν οι κάδοι είναι άδειοι)
- για τα ογκώδη και τα κλαδέματα να τηλεφωνούν πρώτα στην υπηρεσία Καθαριότητας – Πρασίνου στα τηλ. 210-5818860 210-5822368 για προγραμματισμό άμεσης αποκομιδής
- να γίνεται σωστά ο διαχωρισμός μεταξύ απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων στους αντίστοιχους κάδους
- Οι χάρτινες συσκευασίες (κούτες) θα πρέπει να σπάνε και να διπλώνονται πριν τοποθετηθούν στους κάδους ανακύκλωσης
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 

Επιστολή Δημάρχου Χαϊδαρίου προς τον ΟΑΣΑ

22-05-2018

 "Συγκοινωνιακό πρόβλημα στον Δήμο Χαϊδαρίου, ύστερα και από τις τελευταίες αλλαγές που πραγματοποίησε ο ΟΑΣΑ, σε λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούσαν το σύνολο της πόλης"

διαβάστε το πλήρες έγγραφο  

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη του αντιπλημμυρικού έργου

07-02-2018

 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση, την Τρίτη 6/2, του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα και το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη στο χώρο εγκατάστασης του εργολάβου που θα υλοποιήσει το αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Αθηνών. Το εργοτάξιο βρίσκεται στο Δήμο μας στη συμβολή των οδών Κιλκίς και Λεωφόρου Αθηνών.

"ΟΧΙ στις κεραίες του θανάτου"

09-10-2017

 

 Σήμερα αποτρέψαμε τη 2η προσπάθεια να εγκατασταθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή της οδού Φαβιέρου 30, από συνεργείο εργολάβου. Η υπόθεσή αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη στα δικαστήρια και έχει οδηγηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας με ημερομηνία συζήτησης την 1η Νοεμβρίου.

Απόφαση στήριξης του Δημοτικού Συμβουλίου στο δίκαιο αγώνα των Συμβασιούχων στην Καθαριότητα

21-06-2017

   

 Η δημοσιοποίηση της απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού στέλνει τελεσίδικο μήνυμα. Χιλιάδες εργαζόμενοι στους Δήμους της χώρας στέλνονται στην ανεργία. Για πολλούς από αυτούς τους αμφισβητείται προκλητικά ακόμα και η πληρωμή τους για δουλειά, που ήδη έχουν παράσχει. Στο Δήμο μας 46 εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας βρίσκονται ξαφνικά στο δρόμο.

Έκτακτο Δ.Σ. για την εξέλιξη με τους συμβασιούχους του Δήμου μας

19-06-2017

 Σε συνέχεια της ενημέρωσης και στην προσπάθεια που γίνεται για να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας, για να μην απογυμνωθεί από προσωπικό η υπηρεσία καθαριότητας θα πραγματοποιηθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα: «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου για τους συμβασιούχους της καθαριότητας»
 Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης μας, τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους, τα αθλητικά σωματεία και τους εξωραϊστικούς συλλόγους να δώσουν για ακόμα μία φορά το παρόν. Να συμβάλλουν ώστε να παρθεί πίσω αυτή η άδικη απόφαση και να παραμείνουν όλοι οι εργαζόμενοι στη θέση τους.
 Σας καλούμε την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 21:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

 

κινητοποίηση για τους συμβασιούχους

08-06-2017

 ΟΛΟΙ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 10 π.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (πλατεία Δημαρχείου)
• Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά για ΟΛΟΥΣ τους συμβασιούχους!
• ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ!

ημέρα γνωριμίας με τα αδέσποτα του Δήμου μας

07-06-2017

 

Με το σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση επί της Φαβιέρου

25-04-2017

 

 Πολλοί ήταν οι κάτοικοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και της επιτροπής κατοίκων της γειτονιάς. Το κεντρικό αίτημα της συγκέντρωσης ήταν να μην εγκατασταθεί κεραία στην ταράτσα παρακείμενου κτιρίου της Γρηγορούσας.

Κινητοποίηση στις 21 Μάρτη ενάντια στο κλείσιμο του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων Παίδων Σκαραμαγκά

20-03-2017

 Το θράσος της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Η κυβέρνηση και η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής επιμένουν στην απόφασή τους για το κλείσιμο του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων Παίδων Σκαραμαγκά με πρόσχημα το απαξιωμένο των εγκαταστάσεων. Οι εγκαταστάσεις βεβαίως έχουν σοβαρά προβλήματα, αλλά η αιτία είναι η εγκατάλειψή τους από τη διοίκηση και την κυβέρνηση μέσω της υποχρηματοδότησης. Οι ελλείψεις δε σε προσωπικό είναι τραγικές, εκθέτοντας σε κίνδυνο εργαζόμενους και περιθαλπόμενους.

copyrights © 2020 Evolution Projects