Ανακοινώσεις

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου προκηρύσσει μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση κτιρίου κατάλληλου για τη στέγαση της Αποθήκης του Δήμου Χαϊδαρίου

30-04-2019

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου προκηρύσσει μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση κτιρίου κατάλληλου για τη στέγαση Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαϊδαρίου

30-04-2019

Προκηρύσσουμε δημόσιο διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την ανάθεση εκμετάλλευσης και λειτουργία του κυλικείου του 6ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου.

18-04-2019

Επαναληπτικός Συνοπτικός Διαγωνισμός για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης οχημάτων & μηχανημάτων του Δήμου Χαϊδαρίου για το έτος 2019»

17-04-2019

Να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα των προσφύγων που διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο Κέντρο φιλοξενίας Σκαραμαγκά.

01-04-2019

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο για τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης εκατοντάδων προσφυγικών οικογενειών με μωρά παιδιά σε αντίσκηνα, που μετέφεραν στο Κέντρο Φιλοξενίας Σκαραμαγκά τις προηγούμενες μέρες.

Οι διαμαρτυρίες των προσφύγων για αυτή την κατάσταση είναι απολύτως δίκαιες και οι χειρισμοί του υπουργείου με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, δεν πείθουν κανέναν, ειδικά μετά το τραγικό γεγονός να πάρουν φωτιά μια οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά που διέμεναν σε σκηνή.

Η σημερινή κινητοποίηση τους, στην πύλη του Σκαραμαγκά και τα αιτήματα των προσφύγων για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να γίνουν δεκτά και να υλοποιηθούν άμεσα από το Υπουργείο. 

Από τη πρώτη στιγμή τους προειδοποιήσαμε ότι στοιβάζοντας πρόσφυγες  στο Κέντρο Φιλοξενίας Σκαραμαγκά, που επικρατεί ήδη άσχημη κατάσταση και χωρίς να παρθούν κατάλληλα μέτρα θα οδηγούσε σε ακόμα χειρότερες συνθήκες διαβίωσης. Μάλιστα η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι μας εγκαλούσε ότι «εξυπηρετούμε σκοτεινά κέντρα».

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η διαχείριση του προσφυγικού γίνεται με τρομερές προχειρότητες και χωρίς να δίνεται ουσιαστική λύση.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στην οδύσσεια των ξεριζωμένων και  είναι υπεύθυνη γι’ αυτό, αφού η Συμφωνία που έκανε με την ΕΕ φυλακίζει στην Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες, σε συνθήκες που κανένας μας δεν θα άντεχε ούτε για μία μέρα.

Απαιτούμε ΤΩΡΑ από την Κυβέρνηση να διασφαλισθούν ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και να σταματήσει το αίσχος με τα αντίσκηνα. Αντί να σκέφτεται ο υπουργός κ Βίτσας πως θα στοιβαχτούν κι άλλοι στο Σκαραμαγκά, ας αρχίσει να εφαρμόζει τις προτάσεις μας για να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί συνολικά στο κέντρο φιλοξενίας.

«Ανάρτηση Πινάκων κατάταξης και επιλογής προσωπικού της ΣME1Α/2019 Ανακοίνωσης μας»

26-03-2019

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης οχημάτων & μηχανημάτων του Δήμου Χαϊδαρίου για το έτος 2019»

21-03-2019

 

                                                                                                                                 

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου προκηρύσσει μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση κτιρίου κατάλληλου για τη στέγαση υπηρεσιών ΚΕΠ Δήμου Χαϊδαρίου

18-03-2019

Σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα ενός (1) ΤΕ Εργοθεραπευτή και ενός (1) ΤΕ Φυσιοθεραπευτή

18-03-2019

Υποβολή αιτήσεων: από Σάββατο 9-3-2019 έως και Δευτέρα 18-3-2019.

Πρόσκληση για εγγραφή ενδιαφερομένων Εργοληπτών και Μελετητών Δημοσίων Έργων στους υπό διαμόρφωση καταλόγους ΚΗΣΚ

18-01-2019

copyrights © 2019 Evolution Projects