Ανακοινώσεις

ΟΧΙ Μαραβέλια στην ένωση με την Αγία Βαρβάρα

15-01-2010

«Είμαστε υπέρ κάθε μεταρρυθμιστικής πρωτοβουλίας αλλά δεν πρόκειται να δεχτούμε την λογική του «κολάζ», που επιχειρεί να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της πόλης μας», τόνισε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας

Το κατηγορηματικό ΟΧΙ του Δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια και της πλειοψηφίας ήταν η απάντηση στις φήμες και στις διαρροές που φέρουν τον Δήμο Χαϊδαρίου να συνενώνεται με τον Δήμο της Αγίας Βαρβάρας στο σχέδιο «Καλλικράτης» που προωθεί η κυβέρνηση για την διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας μας.

Ρεαλιστικός Προϋπολογισμός σε αναπτυξιακή τροχιά

10-12-2009

 

Επισκέψεις του Δημάρχου στις γειτονιές και στις συνοικίες της πόλης

27-10-2009

 

 Σειρά επισκέψεων πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας στις γειτονιές και στις συνοικίες της πόλης προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους κατοίκους, ώστε να καταγράψει τον γενικότερο προβληματισμό τους καθώς και τις προτάσεις τους.

Ήδη ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τον οικισμό της Αφαίας Σκαραμαγκά, όπου περπάτησε και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους κατοίκους για τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ του κατέθεσαν και τις απόψεις τους.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα URBACT II NeT – TOPIC

15-10-2009

Ο Δήμος Χαϊδαρίου συμμετέχει μαζί με άλλες Ευρωπαϊκές Περιφερειακές πόλεις στο πρόγραμμα URBACT II NeT – TOPIC, το οποίο στοχεύει στην ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ πόλεων που δίνει την δυνατότητα συνεργασίας καθώς και στην εξεύρεση βέλτιστων πρακτικών σε μείζονες προκλήσεις.


Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν Ευρωπαϊκές Περιφερειακές πόλεις που έχουν ανάγκη μετασχηματισμού με κοινά προβλήματα, όπως βιομηχανική παρακμή, εδαφικό κατακερματισμό από μια Εθνική οδό η μία μεγάλη σιδηροδρομική γραμμή καθώς και κοινωνική πόλωση.


Βρίσκονται κοντά στις μεγάλες πόλεις και έχουν την πρόθεση να μεταμορφώσουν την πόλη τους σε μια Ελκυστική Αστική Περιοχή με έμφαση στην Αειφόρο Ανάπτυξη και παράλληλα να διατηρήσουν και να αναπτύξουν την Πολιτιστική τους ταυτότητα.

ΟΧΙ από την Δημοτική Αρχή Μαραβέλια

03-09-2009

Σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για μετεγκατάσταση μονάδων ΟΚΑΝΑ στο ΨΝΑ ο Δήμος Χαϊδαρίου

 

   Την πλήρη αντίθεσή του προς κάθε κατεύθυνση εξέφρασε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας στην απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας να εγκαταστήσει μονάδες απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΨΝΑ) στο Δαφνί.

Δημόσιος Απολογισμός

31-07-2009

Δήμος ανοικτός στους πολίτες


Σε ειδική δημόσια συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Μαραβέλια.

Η διαφάνεια, το μέτρο, η αρμονική ισορροπία ανάμεσα στο όραμα για ένα καλύτερο Χαϊδάρι και την ρεαλιστική πρακτική καθώς και ο σεβασμός στους πολίτες είναι εκείνα τα στοιχεία που υιοθέτησε από την πρώτη στιγμή η σημερινή Διοίκηση που ανέλαβε την διαχείριση των υποθέσεων του Δήμου και της πόλης.

copyrights © 2020 Evolution Projects