Ανακοινώσεις

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

26-02-2013

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, στην συνεδρίαση της 18-02-2013

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

και καταγγέλλει τις πολιτικές των Υπουργών Οικονομικών και εργασίας, που αποφάσισαν, εντελώς αβασάνιστα, τη μεταφορά και συγχώνευση:

 

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τον Κων/νο Ντέρο

20-02-2013

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του Κων/νου Ντέρου, ο οποίος, επί σειρά ετών, υπηρέτησε, με συνέπεια και μεράκι, μέσα από πολλά αξιώματα (Πρόεδρος του Δ.Σ, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Ν/Σ ΨΝΑ, κ.α) την πόλη, συνεδρίασε εκτάκτως στις 18-02-13.
Το Σώμα, αφού άκουσε τις ομιλίες του Δημάρχου και των μελών του, στις οποίες τονίστηκαν:
Η ανιδιοτελής προσφορά του Κωνσταντίνου Ντέρου στα κοινά, οι ασυμβίβαστοι αγώνες του για την πρόοδο, τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη και η σταθερή του προσήλωση στις αρχές, τις αξίες και τις ιδέες που πρέσβευε,
 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω:
 

 

Διάθεση προϊόντων 23-12-2012

24-12-2012

πατήστε  εδώ  για μεγέθυνση

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διανομής προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. 
 

Κοινή διαμαρτυρία των Δημάρχων Χαϊδαρίου και Αιγάλεω

11-12-2012

Κοινή διαμαρτυρία των Δημάρχων Χαϊδαρίου και Αιγάλεω για τις αδιαφανείς διαδικασίες κατά την επιλογή επιτυχόντων για το πρόγραμμα  "ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ".

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Γενική Γραμματέα Ευρωπαϊκών και Κοινοτικών Πόρων.

Διάθεση εγχώριων προϊόντων στους δημότες Χαϊδαρίου από Έλληνες παραγωγούς.

07-12-2012

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου προχωρά στη δεύτερη διανομή προϊόντων χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, σε βασικά είδη διατροφής, προϊόντα της ελληνικής γης, στην όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 - 15:00, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.
 

Κινητοποιήσεις των Δήμων 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

11-09-2012

Σε υλοποίηση της πρόσφατης απόφασης του Έκτατου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, μετά τις νέες περικοπές κατά 30% στους ήδη μειωμένους κατά 60% πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Δήμοι όλης της χώρας προχωρούν σε διήμερη αναστολή της λειτουργίας τους, αύριο Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.

 

 

Aπόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔΑ.

23-08-2012

Η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΑ στη συνεδρίασή της την Τετάρτη 22 Αυγούστου αποφάσισε τις παρακάτω κινητοποιήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον οικονομικό στραγγαλισμό της Αυτοδιοίκησης:

Αντίθετη η Αυτοδιοίκηση στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

17-07-2012

Σταθερά αντίθετη παραμένει η θέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής σε κάθε προσπάθεια, από όπου και αν προέρχεται, υποβάθμισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα». Με αφορμή φήμες των τελευταίων ημερών για κλείσιμο του Νοσοκομείου, άμεση υπήρξε η αντίδραση των τριών Δημάρχων της περιοχής, Αγίας Βαρβάρας Γιώργου Καπλάνη, Αιγάλεω Χρήστου Καρδαρά και Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια, οι οποίοι ζήτησαν συνάντηση με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Σαλμά. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού, οι τρείς Δήμαρχοι επικαιροποίησαν κατ΄ αρχήν, την κατηγορηματική τους αντίθεση σε πιθανό κλείσιμο του Νοσοκομείου, ενώ διατυπώθηκε εκ νέου προς τον κ. Υφυπουργό το αίτημα για την αναβάθμιση του εν λόγω Νοσοκομείου.
 

Το Χαϊδάρι στο πράσινο ταμείο

05-04-2012

Με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής, δεσμεύτηκε πίστωση ύψους 36.992.632,95 ευρώ από πόρους του Πράσινου Ταμείου, για την υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος “Απόκτηση και Διαμόρφωση Ελεύθερων Χώρων στις Πόλεις”.
Το πρόγραμμα αφορά στη διαδικασία απόκτησης 14 κοινόχρηστων χώρων σε 9 δήμους της Αττικής και 5 δήμους της υπόλοιπης χώρας.
Όσον αφορά τον Δήμο Χαϊδαρίου, συμμετέχει στο πρόγραμμα με έναν χώρο πρασίνου έκτασης 1.530 τ.μ. στα Ο.Τ. 336-337Α.
Το ποσό που δεσμεύεται από το Πράσινο Ταμείο για τον συγκεκριμένο χώρο στο Χαϊδάρι είναι 918.000 ευρώ.
 

Εκδήλωση στο νέο Δημαρχείο "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ"

30-03-2012

Ο Σύλλογος Οικογενειών Τριών Τέκνων Δήμου Χαϊδαρίου διοργανώνει εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Απριλίου 2012 στο Αμφιθέατρο του νέου Δημαρχείου στις 6:00 μ.μ. με θέμα :
Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό - Κοινωνικά Δικαιώματα
(Η Οικογένεια στην εποχή των Μνημονίων)
Με ομιλητή τον καθηγητή εργατικού Δικαίου κ. Αλέξη Μητρόπουλο. (θα ακολουθήσει συζήτηση)

 

copyrights © 2019 Evolution Projects