Ένα Αμαξίδιο για κάποιον που το έχει ανάγκη, ένα μάθημα πολύτιμο για τους Μαθητές των Σχολείων !

24-04-2019

Δελτίο Τύπου

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για ζωή», συνέβαλλε στην ενημέρωση για την ορθή οδική συμπεριφορά και την  κινητοποίηση των σχολείων, προκειμένου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για ανακύκλωση καπακιών πολλοί μαθητές των σχολείων της πόλης μας.

Η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση των σχολείων ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός καπακιών και να δοθεί δωρεάν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας,  ένα αναπηρικό αμαξίδιο, απλού τύπου, το οποίο  θα δοθεί  σε  άπορο συμπολίτη μας με κινητικές δυσκολίες.

Επίσης, στην επιτυχία αυτής της δράσης συνέβαλαν Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι και οι κάτοικοι της πόλης, αφού ανταποκρίθηκαν και ανακύκλωσαν καπάκια σε διάφορα σημεία υπηρεσιών του Δήμου όπως στο Κολυμβητήριο, στα Αθλητικά Κέντρα, στο Δημαρχείο, στο ΕΡΕΙΣΜΑ και στo Πνευματικό Κέντρο (Πρώην ΝΕΛΕ).

Η δράση αυτή θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά με έναρξη τη νέα σχολική χρονιά.

Ως Δήμος, θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες προκειμένου να ευαισθητοποιούμε τις μικρές ηλικίες, συμβάλλοντας και με αυτό τον τρόπο στη διαπαιδαγώγησή τους.

 Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

copyrights © 2020 Evolution Projects