Μεγάλη Συμμετοχή Παιδιών στην εκδήλωση "Κάτι Παίζει στο Χαϊδάρι"

04-04-2019

Ο σύλλογος για το παιδί «Ο Παλμός της Νέας Ζωής», υπό την αιγίδα του Δήμου Χαϊδαρίου, πραγματοποίησε εκδήλωση με επίκεντρο το παιδί τη Κυριακή 31 Μαρτίου στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.

Στην αίθουσα έγινε το αδιαχώρητο, εκατοντάδες παιδιά και γονείς ανταποκρίθηκαν και διασκέδασαν με το ποικίλο πρόγραμμα, που με φροντίδα επιμελήθηκαν οι διοργανωτές.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Παιδική Χορωδία του Δήμου Χαϊδαρίου, χορευτικά από τη Σχολή Lillium της Αργυρώς Φρουζάκη, stand-up comedy από τον Κώστα Γόνη και να διασκεδάσουν με Κλόουν.

Παράλληλα, συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό τμήμα διαφόρων ειδών, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, σε άπορους και οικονομικά ασθενείς συνανθρώπους μας.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε του συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα τον κ. Ανδρέα Τασσόπουλο, για το εξαιρετικό πρόγραμμα καθώς και τους παρευρισκόμενους για τη σημαντική βοήθεια με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

copyrights © 2019 Evolution Projects