Κινητοποιήσεις Δήμου Χαϊδαρίου

15-02-2016

Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, η συγκέντρωση υποδοχής και αλληλεγγύης των αγροτών, που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου, η Λαϊκή Επιτροπή Χαϊδαρίου, Σωματεία και μαζικοί φορείς.
Σε μια μαζική συγκέντρωση, εκατοντάδες Χαϊδαριώτες με τις μαζικές τους οργανώσεις έδωσαν μαζικό παρόν, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην αγωνιζόμενη αγροτιά.
Συλλαλητήριο του Σαββάτου στις 11:00 στην Ομόνοια.

 Νωρίτερα, οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν προβεί σε εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων με σκοπό να μην φτάσουν οι αγρότες στο Σύνταγμα. 
Υπήρξε, από την πρώτη στιγμή άμεση τηλεφωνική παρέμβαση του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου στο Υπουργό Εσωτερικών και ανακοίνωση-καταγγελία της Δημοτικής Αρχής.
Με συνθήματα όπως «εργατιά-αγροτιά, μια φωνή και μια γροθιά», υποδέχθηκαν ένα μικρό τμήμα των αγροτικών μπλόκων που έρχονταν από Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. Ο μεγαλύτερος όγκος των αγροτών κατευθύνθηκε προς το μετρό του ελαιώνα αφού η αστυνομία τους «έφραξε» το δρόμο στο ύψος του Δαφνιού.
Για ακόμα μια φορά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, δείχνει την αποφασιστικότητά της να περάσει τα μέτρα. Μας δείχνει πιο καθαρά με ποιόν είναι ταγμένη, αφού πετά και το τελευταίο φύλλο συκής, δηλαδή τη δήθεν Δημοκρατία και «αριστεροσύνη» της.
Σύντομο χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους απεύθυνε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος. Μεταξύ άλλων τόνισε, ότι η Κυβέρνηση με τα δύο νομοσχέδια για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό επιδιώκει την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και μοιραία το ξεκλήρισμα της αγροτιά αλλά και την φτωχοποίηση των εργαζόμενων και των αυτοαπασχολούμενων. Κατήγγειλε, στους διαδηλωτές την άγρια καταστολή από τη μεριά της αστυνομίας και τόνισε ότι την πολλαπλάσια δύναμη του λαϊκού μας κινήματος, δε μπορεί να σταματήσει κανένα εμπόδιο!
Με σύνθημα, «η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει» έκλεισε η συγκέντρωση και δόθηκαν νέα ραντεβού για το απογευματινό συλλαλητήριο υποδοχής των αγροτών στις 17:00 στην Κάνιγκος και το μεγάλο ΕΡΓΑΤΟ-ΑΓΡΟΤΙΚΟ 

copyrights © 2019 Evolution Projects