καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις

07-06-2018


Αγαπητοί μαθητές,
Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου σας εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.
Έπειτα από μια απαιτητική εκπαιδευτική πορεία μπαίνετε στην τελική ευθεία της μαθητικής σας διαδρομής. Πολλοί θα σας πουν ότι οι Πανελλαδικές είναι μάχη ζωής, αλλά η αλήθεια είναι ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας, τα μεγάλα σταυροδρόμια στη ζωή δεν ξεκίνησαν ακόμα, αλλά όταν τα συναντήσετε πρέπει να είστε έτοιμοι να διαλέξετε το σωστό μονοπάτι.
 

 Πρέπει να γνωρίζεται ότι η γνώση δε χωρά στα καλούπια των διαγωνισμών, γι’ αυτό πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν χαμένοι. Χαμένος, βγαίνει μόνο εκείνος που συμβιβάζεται με τα προβλήματα που γεννά η ζωή, εκείνος που γυρίζει την πλάτη στους αγώνες, που σταματά να διεκδικεί τα όνειρά του.
Η αληθινή ολόπλευρη μόρφωση του ανθρώπου είναι το βασικό εφόδιο για το μέλλον των παιδιών μας. Η γνώση αποτελεί δύναμη για τον άνθρωπο ώστε να κατανοεί την εξέλιξη της κοινωνίας. Να την κατανοεί για να μπορεί να την αλλάζει μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες με κριτήριο τις ανάγκες του.

Καλή επιτυχία σε όλους σας, να έχετε υγεία
και καλή πρόοδο σε ότι κι αν ακολουθήσετε!

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου
Μιχάλης Σελέκος

copyrights © 2020 Evolution Projects