Τελευταία Νέα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Τμήματα Αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου (!)

30-09-2019

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Τμήματα Αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου (!)

 Οι εγγραφές στα Τμήματα Αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου για την χρονιά 2019-2020 ξεκινούν στις 05-09-2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στα παρακάτω Τμήματα που λειτουργούν στις εξής διευθύνσεις:

Για το Τένις, παιδιά και ενήλικες, στο 1ο Αθλητικό Κέντρο (Δάσος Χαϊδαρίου, Ηρώων Πολυτεχνείου & 3ης Σεπτεμβρίου) στο Γραφείο του Τένις.

Ώρες εγγραφών 17:00-21:00 Δευτέρα – Παρασκευή, τηλ 210-58.23.021

Για την Ρυθμική Γυμναστική, στο 1ο Αθλητικό Κέντρο (Δάσος Χαϊδαρίου, Ηρώων Πολυτεχνείου & 3ης Σεπτεμβρίου)

στο Κλειστό Γυμναστήριο "Χρήστος Αγγουράκης".

Ώρες 17:00-21:00 Δευτέρα – Παρασκευή, τηλ 210-58.111.47.

Για το Κολυμβητήριο, στη γραμματεία του Κολυμβητηρίου.

Ώρες εγγραφών: α) για ενήλικες 8:00-20:00,

β)  για παιδιά 15:00-19:00, Δευτέρα – Παρασκευή, τηλ 210-59.80.511.

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Τμήματα Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου (!)

30-09-2019

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Τμήματα Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου (!)

Οι εγγραφές στα Τμήματα Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου για την χρονιά 2019-2020 ξεκινούν στις 05-09-2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στα παρακάτω Τμήματα που λειτουργούν στις εξής διευθύνσεις:

ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (Κολοκοτρώνη 36, καθημερινά από 16:00 έως 22:00, τηλ 210-58.14.855).

Τμήματα:

Εικαστικό (Ζωγραφική, Χαρακτική, Παιδική Ζωγραφική, Κεραμική, Ψηφιδωτά, Φωτογραφία, Χειροτεχνία, Μακραμέ, Αργυροχρυσοχοϊα).

Μουσικό Παιδικά και Ενηλίκων (Εκμάθησης μουσικών οργάνων – Πιάνο, Αρμόνιο, Ακορντεόν, Βιολί, Κλασική κιθάρα,  Μπουζούκι. Μουσικοκινητικής – σύστημα ORFF.  Χορωδία).

Θεατρικό ( θεατρικές ομάδες, θεατρικό παιχνίδι). 

Χορευτικό (Παραδοσιακοί χοροί, Latin,  Μπαλέτο).

 

ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

(Λόγω επισκευών στο κτίριο οι εγγραφές γίνονται στο Δημαρχείο, ώρες 10:00-13:00 και 19:00-21:00 ή στο τηλ 210 5822074).

Τμήματα:

Εικαστικό (Ζωγραφική, Παιδική Ζωγραφική, Χειροτεχνία).

Θεατρικό ( θεατρικό παιχνίδι). 

Χορευτικό (Παραδοσιακοί χοροί, Latin).

Μουσικό (Εκμάθησης μουσικών οργάνων - Πιάνο, Αρμόνιο, Βιολί, Κιθάρα.  Παιδική Χορωδία).

 

ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑΣ (Οδυσσέως 89, καθημερινά από 16:00 – 22:00, τηλ 210-5821723).

Τμήματα:

Παραδοσιακοί χοροί, παραδοσιακά κρουστά

 

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου (!)

30-09-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου για το σχολικό έτος 2019 – 2020 ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι η ενίσχυση μαθητριών και μαθητών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες, η παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές και ταυτόχρονα η προώθηση της εθελοντικής προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, αφού τα μαθήματα διδάσκονται αφιλοκερδώς από εθελοντές εκπαιδευτικούς.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθήτριες και μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, ΕΠΑ.Λ και σε αποφοίτους.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή.

Καλούμε όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δράση, να υποβάλλουν σχετική αίτηση, προσκομίζοντας αντίγραφα τίτλων σπουδών ή αποδεικτικά τυπικών προσόντων στην υπεύθυνη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, κα Κρίστη Μπελτεγρή  (Δημαρχείο Χαϊδαρίου, 3ος όροφος, τμήμα Παιδείας, τηλ. 213 2047237).

Οι γονείς των παιδιών που επιθυμούν να συμμετέχουν, υποβάλλουν σχετική αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
 • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (αναζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία)
 • Φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος
 • Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας (αν υπάρχει)

Οι Αιτήσεις είναι διαθέσιμες στο Δημαρχείο και στα Σχολεία του Δήμου.

Οι Αιτήσεις κατατίθενται στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου στο Τμήμα Πολιτισμού,  από 09/09 /2019 έως 30/09/2019, εργάσιμες μέρες και ώρες.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 213-20.47.376, 213-20.47.241.

Τα μαθήματα ξεκινούν την 1/10/2019 στο 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου (Φιλοπάππου 28, όπισθεν Δημαρχείου).

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

           

 

 

Πλημμύρισε από κόσμο και από τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα η Πλατεία Δημαρχείου στο Χαϊδάρι !

13-09-2019

Η μουσική και τα τραγούδια του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα παρουσιάστηκαν χθες Πέμπτη 12/9 το βράδυ στην κατάμεστη από κατοίκους του Χαϊδαρίου, Πλατεία Δημαρχείου, από την  “Σύγχρονη Ορχήστρα ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ'' υπό τη διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Το πρόγραμμα της αφιερωμένης στον Μίμη Πλέσσα εκδήλωσης του Δήμου Χαϊδαρίου περιλάμβανε τη μουσική και τα τραγούδια  από την θρυλική ταινία “Η Παριζιάνα” και από την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση  “Ο βασιλιάς ΝΤΟ”  που θα παρουσιαστούν τον Οκτώβριο σε σκηνή κεντρικού θεάτρου της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε στο Χαϊδάρι τον συνθέτη και όλους τους συντελεστές της παράστασης. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη χθεσινή μουσική εκδήλωση σαν ένα δυναμικό ξεκίνημα. Σκοπός μας  το Χαϊδάρι να πρωτοπορεί και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, να γίνει σημείο αναφοράς και πόλος έλξης για κατοίκους αλλά και επισκέπτες.

Στη μουσική παράσταση συμμετείχαν  οι:  Κώστας Βουτσάς, Άννα Φόνσου, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Μπέσυ Μάλφα,  Αντώνης Λουδάρος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Μαρτάκης,  Λένα Αλκαίου, Ευτυχία Φαναριώτη,  Πέτρος Ξεκούκης, Γιάννης Κρητικός.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ανακοίνωση για τη Διαχείριση των Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών & Κατεδαφίσεων (Μπάζα)

12-09-2019

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Χαϊδαρίου ενημερώνει τους κατοίκους ότι η τοποθέτηση Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών & Κατεδαφίσεων (μπαζών) στους κάδους απορριμμάτων ή στα πεζοδρόμια δεν επιτρέπεται.

Οι κάτοικοι υποχρεούνται να πραγματοποιούν με ίδια μέσα και δική τους ευθύνη την αποκομιδή, μεταφορά και διάθεση των ειδικών απορριμμάτων που προέρχονται από τις δραστηριότητες τους (Κανονισμός καθαριότητας του Δήμου, κεφάλαιο Β’,  Άρθρο 4ο, Παρ. 3).

Τα συνεργεία του Δήμου δεν  έχουν ούτε την δυνατότητα, ούτε την αρμοδιότητα, από το νόμο να παραλαμβάνουν μπάζα.

Σύμφωνα με το Νόμο (Ν. 3854/2010), τα Απόβλητα Εκσκαφών Κατασκευών & Κατεδαφίσεων, πρέπει να καταλήγουν στο Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης τους, με το οποίο έχουν συμβληθεί οι εργολάβοι οικοδομών και οι εταιρείες οι οποίες εγκαθιστούν ειδικούς κάδους για τα ΑΕΕΚ (μπάζα).

Καλούμε τους κατοίκους οι οποίοι πραγματοποιούν πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες να τοποθετούν προσωρινά ειδικούς κάδους για τα ΑΕΕΚ στον χώρο των εργασιών.

Η εναπόθεση των μπαζών στα πεζοδρόμια δημιουργεί άσχημη εικόνα για την πόλη, επιβαρύνει το περιβάλλον γιατί τα μπάζα δεν επιτρέπεται και δεν μπορούν να καταλήγουν στον ΧΥΤΑ Φυλής και φυσικά επιφέρει τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Οι φωτογραφίες τις οποίες ενδεικτικά δημοσιοποιούμε μιλούν από μόνες τους.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

O Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός Παραβρέθηκε στην Τελετή Αγιασμού των Σχολείων του Χαϊδαρίου

11-09-2019

 

 

 Στην τελετή του Αγιασμού των Σχολείων του Δήμου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, σήμερα Τετάρτη 11  Σεπτεμβρίου 2019. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος παρακολούθησε τον Αγιασμό στο 4ο Λύκειο και το 4ο Γυμνάσιο, στο 6ο ΣΕΚ και το 1ο ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου, στο 1ο και το  8ο Δημοτικό, στο 5ο Γυμνάσιο, στο 6ο Δημοτικό και το 11ο Νηπιαγωγείο.

Στον χαιρετισμό του σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς ο Δήμαρχος ευχήθηκε  στον κάθε μαθητή και μαθήτρια ξεχωριστά να έχει επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Ενώ ανέλαβε την δέσμευση, τα σχολικά κτίρια και οι περιβάλλοντες χώροι να είναι πάντα ασφαλείς, καθαροί, καλοσυντηρημένοι και φιλικοί, σε στενή συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Αναφερόμενος στο περιστατικό του σεισμού και τις ζημιές που προκάλεσε σε κάποια σχολικά κτίρια τόνισε ότι ο Δήμος  ξεπερνώντας τις συνηθισμένες γραφειοκρατικές δυσκολίες, πέτυχε οι εργασίες να ξεκινήσουν αρχές του Σεπτέμβρη και να πλησιάζουν ήδη προς την ολοκλήρωση τους.

Τέλος, ο Βαγγέλης Ντηνιακός εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η παράδοση ποιότητας στην Εκπαίδευση και επιτυχιών των μαθητών και μαθητριών του Χαϊδαρίου θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμη καλύτερη με την συνεργασία και την προσφορά ολόκληρης της σχολικής κοινότητας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ανακοίνωση για την πρόοδο των επισκευών στα σχολεία του Δήμου μας

10-09-2019

Όπως είναι γνωστό, έξι σχολεία του Δήμου μας επλήγησαν από τον σεισμό στις 19 Ιουλίου 2019 και μετά από αυτοψία των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. κρίθηκε ότι έπρεπε να επισκευαστούν πριν δοθούν σε χρήση. Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης στις 20 Αυγούστου από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, αν και δεν είχε ακόμη αναλάβει καθήκοντα, είχε άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, καθώς και με την αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την επισκευή των σχολικών κτιρίων.

Με μεγάλη επιτάχυνση των διαδικασιών, στις 4 Σεπτεμβρίου υπεγράφη σύμβαση και ξεκίνησε την ίδια ημέρα η επισκευή των σχολείων. Σύμφωνα με την πορεία των εργασιών, σε πέντε από τα έξι σχολεία (4ο Γυμνάσιο, 6ο Γυμνάσιο,  1ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό, 8ο Δημοτικό) οι επισκευές θα ολοκληρωθούν εντός των ημερών και τα σχολεία θα είναι έτοιμα προς χρήση τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Στο ΕΠΑΛ – ΙΕΚ όπου απαιτούνται μεγαλύτερης κλίμακας επισκευές, οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και προβλέπεται στο τέλος του μήνα να παραδοθεί προς χρήση ένα τμήμα του κτιρίου, ικανό για την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των μαθημάτων.

Σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των παραπάνω σχολικών μονάδων, εκτός του 1ου ΕΠΑ.Λ, ο Δήμος Χαϊδαρίου πρότεινε στις αρμόδιες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας,  να πραγματοποιηθεί η έναρξη των μαθημάτων  τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.    

Σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  στο 1ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό και 8ο Δημοτικό, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αγιασμοί θα πραγματοποιηθούν κανονικά αύριο 11 Σεπτεμβρίου.

Για το 4ο Γυμνάσιο και 6ο Γυμνάσιο, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με σημερινή της απόφαση, προχώρησε μονομερώς και χωρίς να ενημερώσει τον Δήμο Χαϊδαρίου, την προσωρινή μεταστέγαση των σχολικών μονάδων ως εξής:

- 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου στο 4ο ΓΕ.Λ. Χαϊδαρίου σε απογευματινή βάρδια.

-6ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου στο 5ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου σε απογευματινή βάρδια.

Σε ό,τι αφορά το 1ο ΕΠΑ.Λ. προβλέπεται μεταστέγαση στο 6ο Ε.Κ. Γ’ Αθήνας σε πρωινή βάρδια.

Για τα τρία σχολεία που προβλέπεται μεταστέγαση, ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί αύριο 11 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, καλούμε τους πολίτες να απευθυνθούν στις διευθύνσεις των αντίστοιχων σχολείων.

Επισημαίνεται ότι για το 4ο και 6ο Γυμνάσιο ελήφθη η απόφαση για μεταστέγαση παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις του Δήμου Χαϊδαρίου ότι τα σχολεία θα είναι έτοιμα προς χρήση τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Αναμένουμε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να επανεξετάσει τη σχετική της απόφαση.

Η Διοίκηση και τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου  παρακολουθούν διαρκώς και επισπεύδουν την πρόοδο των εργασιών, ώστε να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Γνωστοποίηση πλήρωσης θέσεων Ειδικών Συμβούλων - Συνεργατών Δημάρχου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

06-09-2019

         

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                    Χαϊδάρι 04-09-2019

  ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                     Αρ.Πρωτ.:19838

  ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

  Δ/ΝΣΗ: Ανθρώπινου Δυναμικού  

  & Διοικητικών υπηρεσιών                                     

  ΤΜΗΜΑ: Ανθρώπινου Δυναμικού

Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η

     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Έχοντας υπόψη :

 1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α’/2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
 2. Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143/τ.Α΄/2007) «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 213 του Ν. 4555/2018 και ισχύει, σύμφωνα με τις οποίες «Σε κάθε δήμο συνιστώνται θέσεις Ειδικών Συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών, συνολικού αριθμού ίσου με τον αριθμό των Αντιδημάρχων του δήμου, σύμφωνα με το άρθρο 59 παρ. 2 του ν. 3852/2010», δηλαδή στην περίπτωση του Δήμου Χαϊδαρίου, συνολικά πέντε (5).
 3. Τις διατάξεις του άρθρου 45 παρ. 11 του Ν. 3979/2011 (ΦΕΚ 138/τ.Α΄/2011).
 4. Τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 78 του Ν. 4604/2019 (ΦΕΚ 50/τ.Α΄/2019).
 5. Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου (ΦΕΚ 608/Β’/2013), όπως τροποποιήθηκε (ΦΕΚ 603/Β΄/26-2-2019) και ισχύει.
 6. Τις υπηρεσιακές μας ανάγκες.

Γνωστοποιεί την πλήρωση των παρακάτω θέσεων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οι οποίοι θα επικουρούν τον Δήμαρχο στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του και γενικότερα του έργου του και συγκεκριμένα:

-   Μια (1) θέση Ειδικού Συμβούλου του Δήμου, που θα είναι υπεύθυνος να παρέχει υπηρεσίες σε θέματα τοπικής οι- κονομικής ανάπτυξης, αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου και αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων και άλλων πόρων χρηματοδότησης και να διατυπώνει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες, σε όλο το εύρος των θεμάτων αρμοδιότητας του.

-  Μια (1) θέση Ειδικού Συμβούλου του Δήμου, που θα είναι υπεύθυνος να παρέχει υπηρεσίες για την ανάδειξη και προβολή πρωτοβουλιών και δράσεων του Δήμου, για την ενημέρωση των πολιτών και την εξωστρέφεια του Δήμου και να διατυπώνει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες, σε όλο το εύρος των θεμάτων αρμοδιότητας του.

- Μια (1) θέση Ειδικού Συμβούλου του Δήμου, που θα είναι υπεύθυνος να παρέχει υπηρεσίες για την διασύνδεση του Δήμου με την Κοινωνία των Πολιτών και την ενίσχυση του εθελοντισμού δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να διατυπώνει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες, σε όλο το εύρος των θεμάτων αρμοδιότητας του.

- Μια (1) θέση Ειδικού Συμβούλου του Δήμου, που θα είναι υπεύθυνος να παρέχει υπηρεσίες για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, υλοποίησης της ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής αναβάθμισης της πόλης και να διατυπώνει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες, σε όλο το εύρος των θεμάτων αρμοδιότητας του.

 Για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων,

οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α)  Αίτηση,

β)  Αντίγραφο τίτλου σπουδών Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής,

γ) Βιογραφικό σημείωμα,

δ) Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας,

ε) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία δηλώνει ότι έχει τα γενικά προσόντα διορισμού (άρθρα 11 έως και 17 του Ν.3584/2007), και ότι σε περίπτωση επιλογής του θα προσκομίσει όλα τα προβλεπόμενα από την παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού,

στ) Οποιαδήποτε κατά την κρίση τους επιπλέον δικαιολογητικά.

 

- Μια (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου κλάδου ΔΕ, που θα  είναι υπεύθυνος να παρέχει υπηρεσίες για την γραμματειακή υποστήριξη του Δημάρχου και την υποστήριξη δράσεων που αφορούν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Για την πλήρωση της παραπάνω θέσης,

οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

α) Αίτηση,

β) Αντίγραφο απολυτήριου τίτλου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο της     αλλοδαπής,

γ) Βιογραφικό σημείωμα, που τεκμηριώνει την επαρκή γνώση και σημαντική εμπειρία στον τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως συμμετοχή σε πρωτοβουλίες ή δράσεις, καθώς και προϋπηρεσία σε θέση υπαλλήλου γραφείου – γραμματειακής υποστήριξης.

δ) Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας,

ε) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία δηλώνει ότι έχει τα γενικά προσόντα διορισμού (άρθρα 11 έως και 17 του Ν.3584/2007), και ότι σε περίπτωση επιλογής του θα προσκομίσει όλα τα προβλεπόμενα από την παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού,

στ) Οποιαδήποτε κατά την κρίση τους επιπλέον δικαιολογητικά.

 

Α) Η πλήρωση των θέσεων, θα γίνει ύστερα από δημόσια γνωστοποίηση δια του τύπου, με Aπόφαση Δημάρχου, ο οποίος θα προσλάβει τα πρόσωπα,   που κατά την κρίση του, είναι κατάλληλα για τις παραπάνω θέσεις.

Β) Η εργασιακή σχέση των ειδικών συμβούλων - συνεργατών διέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007. Θα προσληφθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας προσλήφθηκαν, και  μπορεί να λυθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Οι Ειδικοί Σύμβουλοι - Συνεργάτες δεν ασκούν αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και υπόκεινται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου για την επικουρία του οποίου θα έχουν προσληφθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν μέσα σε πέντε (5) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας στον ημερήσιο τύπο, αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Δημοτικό Κατάστημα (Στρ. Καραϊσκάκη 138) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες στα τηλ. 2132047305-306-307 (Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού).

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

 

Το αμαξοστάσιο του Δήμου Χαϊδαρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός. Οι πρώτες ενέργειες της νέας Διοίκησης στον τομέα της Καθαριότητας.

06-09-2019

Το αμαξοστάσιο και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 5/9 στο ξεκίνημα της πρωινής βάρδιας ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Μόρφη Σάββα και τον Γ.Γ. του Δήμου Λευτέρη Καστανάκη. Ο Δήμαρχος συζήτησε με τους εργαζόμενους για την αναβάθμιση της λειτουργίας της Υπηρεσίας. Όπως είπε, η  βελτίωση των υπηρεσιών Καθαριότητας στο Χαϊδάρι είναι πρώτη προτεραιότητα της Διοίκησης και ζήτησε να εργαστούν εντατικά όλοι μαζί, Διοίκηση και υπηρεσιακά στελέχη, για αυτό τον σκοπό.

Τις προηγούμενες ημέρες κατόπιν  εντολής του Δημάρχου απομακρύνθηκαν από διάφορα σημεία οι προεκλογικές αφίσες που είχαν παραμείνει από τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου και δημιουργούσαν μια αρνητική εικόνα στην πόλη.

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου συνεργείο του Δήμου παρουσία του Δημάρχου και του Εντεταλμένου Συμβούλου Πρασίνου Γιώργου Βελέντζα παρενέβη άμεσα για την απομάκρυνση ενός μεγάλου κλαδιού δέντρου που είχε πέσει στην οδό Αγίας Μαρίνας.

Ενώ  χθες Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου μηχανήματα και φορτηγό του Δήμου πραγματοποίησαν εργασίες απομάκρυνσης ξερών κλαδιών και παλαιών κάδων από το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου.  

Υποβολή αιτήσεων χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης για ζημιές από το σεισμό της 19 Ιουλίου 2019

29-07-2019

Χαϊδάρι, 26/7/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ΚΑΛΕΙ τους δημότες, που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό που  έπληξε το Δήμο μας την  19η Ιουλίου  2019, να υποβάλλουν αιτήσεις χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης, ως εξής :

1. Στο Δημοτικό Κατάστημα Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως,  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 07:30-15:30.

2.  ΜΟΝΟ για τις κύριες κατοικίες τους και όχι για κτίρια άλλης χρήσης (π.χ. βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, καταστήματα κ.λ.π.), σύμφωνα με την υπ' αρ. πρωτ. 33862/06-05-2019 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών: “Διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές” (ΦΕΚ Β’ 1699/16-05-2019).

Οι Δημότες που επλήγησαν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εντός ενός μήνα από την ημερομηνία εκδήλωσης του σεισμού προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία).
 2. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
 4. Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος (έντυπο Ε1) τελευταίου φορολογικού έτους.
 5. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τελευταίου φορολογικού έτους.
 6. Αντίγραφο Εντύπου Ε9 το οποίο θα συνοδεύεται από α) υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει μεταβολή, σε περίπτωση ιδιόκτητης κατοικίας. και β) από υπεύθυνη δήλωση των υπολοίπων συγκατοίκων σε περίπτωση που υπάρχουν, ότι συναινούν να χορηγηθεί σε αυτόν η ενίσχυση.
 7. Μισθωτήριο συμβόλαιο ή αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ (για ενοικιαζόμενη κατοικία) συνοδευόμενο από υπεύθυνη δήλωση των υπολοίπων συγκατοίκων σε περίπτωση που υπάρχουν, ότι συναινούν να χορηγηθεί σε αυτόν η ενίσχυση.
 8. Για άτομα με αναπηρίες απαιτείται απόφαση έγκρισης ή βεβαίωση χορήγησης επιδόματος αναπηρίας από τον ΟΠΕΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 213-20.47.200  και 213-20.47.267.

Το έντυπο της αίτησης και οι υπεύθυνες δηλώσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.haidari.gr.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα και από το Κ.Ε.Π. του Δήμου Χαϊδαρίου, επί της οδού,  Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 34.

 

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΛΕΚΟΣ

 

 

copyrights © 2019 Evolution Projects