Τελευταία Νέα

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη μεταφέρεται στο «Αίθριο» και θα αποτελεί ένα στολίδι στην καρδιά της πόλης!

13-02-2019

Η Δημοτική βιβλιοθήκη σε σύντομο χρονικό διάστημα θα στεγαστεί στο δημοτικό κτήριο «Αίθριο»  που για δεκαετίες λειτουργούσε ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η Δημοτική Αρχή με εισήγηση της στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 5 Φλεβάρη, κατοχύρωσε κατά πλειοψηφία την αλλαγή χρήσης του κτηρίου, για την μετεγκατάσταση και λειτουργία της δημοτικής βιβλιοθήκης σε αυτόν τον υπέροχο χώρο, στο κέντρο της πόλης.

Η αξιοποίηση των δημοτικών κτηρίων για την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στο Χαϊδαριώτικο λαό αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας, σε αντίθεση με τη λογική της επαναμίσθωσης και της δημιουργίας εκ νέου, καταστημάτων καφέ, εστιατορίων κ.α που δεν βρίσκονται σε έλλειψη στο Δήμο μας. Ειδικά στη σημερινή εποχή που η εξάρτηση της νεολαίας από τις νέες τεχνολογίες, ανησυχεί δικαιολογημένα επιστήμονες, την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς καθώς το διάβασμα του βιβλίου έχει περάσει δυστυχώς σε δεύτερη μοίρα.          

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη που αριθμεί 32.000 τίτλους βιβλίων και 6000 ενεργά μέλη, λειτουργούσε από το 1991 στο υπόγειο του ιστορικού κτηρίου «Παλατάκι», χωρίς όμως εδώ και χρόνια, να μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω στους ορόφους, λόγω της παλαιότητας του κτηρίου και της στατικής ανεπάρκειας. Παράλληλα δεν ήταν επισκέψιμη, λόγω των σκαλιών από ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους και νέες μητέρες, ενώ λόγω του ελάχιστου χώρου δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις και γενικότερα να υπάρχει ασφαλής συνάθροιση κοινού.

Αντίστοιχα η παιδική βιβλιοθήκη, με τους περισσότερους από 5000 τίτλους παιδικών βιβλίων, δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις ανάδειξης και προβολής της αξίας του βιβλίου, στους μικρούς συμπολίτες μας. 

Πλέον η μετεγκατάσταση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο νέο αυτό χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα να εκτεθεί το σύνολο των βιβλίων που διαθέτει, να διαμορφωθεί σύγχρονο αναγνωστήριο, να λειτουργήσει το Κέντρο Πληροφόρησης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για άτομα με ειδικές ικανότητες, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την αυτόματη μετατροπή κειμένου σε γραφή Braille. Μας δίνει την δυνατότητα τους θερινούς μήνες να λειτουργούμε υπαίθριο αναγνωστήριο και συνολικά τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε και να φέρουμε σε επαφή με το βιβλίο νέους και περισσότερους ανθρώπους που επιζητούν την γνώση. 

Οι τεχνικές εργασίες για την άμεση λειτουργία της δημοτικής βιβλιοθήκης στο νέο χώρο, έχουν ήδη ξεκινήσει και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και η μεταφορά τμημάτων της βιβλιοθήκης ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστή.

Καλούμε σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τους συλλόγους γονέων και την Ένωση Γονέων και κάθε συμπολίτη μας που θέλει να συμβάλει στην σημαντική προσπάθεια μεταφοράς της βιβλιοθήκης, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 2105821574.

Πρόσκληση Eκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας σε Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εναλλακτικής Διαχείρισης Μεταχειρισμένων Ενδυμάτων & Υποδημάτων

12-02-2019

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

08-02-2019

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών έκοψε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου στο γεμάτο από παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς του προγράμματος, κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Χ. Αγγουράκης».

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου Λεωνίδας Βουλγαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παναγιώτης Μοσχονάς, Επικεφαλείς Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε στα παιδιά και στους γονείς υγεία, αγάπη, ειρήνη και πρόοδο για τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια, στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας και κατ’ επέκταση ο Δήμος μας. Ο Πρόεδρος μίλησε για τα οφέλη που υπάρχουν από τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στα αθλητικά και καλλιτεχνικά προγράμματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, συνεχάρη τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται για την συνέχιση του ήδη υψηλού επιπέδου παροχών των Κ.Δ.Α.Π. καθώς και για τον περαιτέρω εμπλουτισμό τους.  Έδωσε επίσης συγχαρητήρια στο προσωπικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης και σ’ όλους τους δασκάλους για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία των προγραμμάτων.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι των Κ.Δ.Α.Π. μοίρασαν την πίτα στα παιδιά και πέντε ήταν οι τυχεροί μικροί μας φίλοι που κέρδισαν το φλουρί και έλαβαν ως δώρο από ένα λογοτεχνικό βιβλίο και από ένα είδος σχετιζόμενο με αθλητική δραστηριότητα της αρεσκείας τους.

Πρόσκληση σε σύσκεψη Φορέων και Σωματείων Για Δράσεις και Πρωτοβουλίες διεκδίκησης για την Υγεία στη Δυτική Αθήνα

07-02-2019

Πριν από λίγες μέρες το Νοσοκομείο «Αττικόν» βρέθηκε στο επίκεντρο, μετά από καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων, καθώς και ασθενών, για τις άθλιες συνθήκες νοσηλείας σε μέρα γενικής εφημερίας (γέμισαν μέχρι και τα ράντζα), οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Η κυβέρνηση και η διοίκηση προσπαθούν να κουκουλώσουν την κατάσταση μιλώντας για μια... «τυπική εφημερία».

Το «Αττικόν» αναστενάζει κάτω από το βάρος των τεράστιων ελλείψεων, της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης. Γεμάτες οι κλινικές, ράντζα στους διαδρόμους, ελλείψεις προσωπικού σε όλες σχεδόν τις ειδικότητες και κλάδους, οχτώ έως και δέκα ώρες αναμονή σε επείγοντα περιστατικά στις εφημερίες, κλίνες στις ΜΕΘ που δεν επαρκούν, σύγχρονο Νοσοκομείο χωρίς τομογράφο.

Στα Ψυχιατρικά νοσοκομεία προχωράει η μεταρρύθμιση που τα συρρικνώνει και παραδίδει υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και ΜΚΟ.

Στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας η κατάσταση είναι τραγική, μετά την αποχώρηση 15 συμβασιούχων γιατρών από το Κέντρο Υγείας Χαϊδαρίου (πρώην ΙΚΑ) έχουν απομείνει μόνο 14 γιατροί, μόνιμοι και επικουρικοί. Δεν λειτουργούν πλέον ιατρεία σε πολλές ειδικότητες, όπως καρδιολόγοι, ορθοπεδικοί, ενδοκρινολόγοι, γυναικολόγοι, ΩΡΛ, ουρολόγοι, νευρολόγοι. Οι πραγματικές ανάγκες για τη στελέχωση των ιατρείων είναι για τουλάχιστον 30 επιπλέον γιατρούς. Σύμφωνα με την τελευταία - πολυδιαφημισμένη προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για πρόσληψη μόνιμων γιατρών στην ΠΦΥ, για το Κέντρο Υγείας Χαϊδαρίου προβλέπονται μόνο 3 θέσεις!

Η κοροϊδία της κυβέρνησης δεν έχει όριο. Διαφημίζουν τη δημιουργία των Τοπικών Μονάδων Υγείας και του θεσμού του οικογενειακού γιατρού. Σύμφωνα με τον πληθυσμό του Χαϊδαρίου πρέπει να συμμετέχουν 33 οικογενειακοί γιατροί (γενικοί γιατροί, παθολόγοι, παιδίατροι), όμως η ΤΟΜΥ προβλέπει μόνο έναν παθολόγο κι έναν παιδίατρο! Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στις υπόλοιπες μονάδες ΠΦΥ σε όλη την περιοχή της Δυτικής Αθήνας, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη κορεσμένο «Αττικόν».

Παράλληλα, η κυβέρνηση προχώρησε σε μια ακόμα ανάλγητη πράξη, κλείνοντας το Κέντρο Χρόνιων Παθήσεων στον Σκαραμαγκά, «στοιβάζοντας» 28 παιδιά σ' ένα κτίριο του «Λοιμωδών», στο παλιό Κέντρο Χανσενικών, που παραπέμπει σε συνθήκες Μεσαίωνα.

Το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγ. Βαρβάρα» (πρώην «Λοιμωδών») λειτουργεί πλέον μόνο ως Πρωτοβάθμια Μονάδα Υγείας, παρά τις υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι θα λειτουργήσουν νοσοκομειακές κλινικές. Η ουσιαστική κατάργηση του «Λοιμωδών» και άλλων νοσοκομείων καθώς και η συρρίκνωση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης συνεπάγονται αύξηση των περιστατικών στο «Αττικόν» και σε άλλα νοσοκομεία που δεν μπορούν να «αντέξουν» όλο αυτό το βάρος.

Η πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη πρωτοβάθμιας φροντίδας ή περίθαλψης και ψάχνουν απελπισμένα για κάποιο ιατρικό ραντεβού, ταλαιπωρούνται στις εφημερίες των νοσοκομείων και πολλές φορές καταλήγουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες.

Απέναντι σε όλα αυτά που ταλαιπωρούν καθημερινά τους συνανθρώπους μας και βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και τις ζωές τους η δημοτική αρχή Χαϊδαρίου παίρνει θέση. Η προάσπιση της υγείας του λαού δεν μπορεί να περιμένει. Οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν μπορούν να μένουν άλλο στην αδράνεια.  Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαία, ούτε απέξω δεν μπορούν να περάσουν ούτε απέξω από τα ιδιωτικά μεγαθήρια της Υγείας και τις μεγάλες διαγνωστικές αλυσίδες.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς να πάρουν θέση στον αγώνα, γιατί το ζήτημα της Υγείας δεν είναι πολυτέλεια, είναι κάτι πολύ σοβαρό. Να απαιτήσουν από το κράτος όλα όσα χρειάζονται, χωρίς "κόφτες" και μακριά από τη λογική των ελάχιστων απαιτήσεων. Να αγωνιστούν για Κέντρα Υγείας με στελέχωση, να ανοίξουν οι κλειστές κλινικές και κλίνες, για προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών υπαλλήλων στο Αττικό, για να ανοίξει το "Λοιμωδών" ως σύγχρονο δωρεάν νοσοκομείο.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στη σύσκεψη σωματείων και φορέων, την Πέμπτη 14 Φλεβάρη στις 18:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου, να αποφασίσουμε τις δράσεις που θα πάρουμε για τις ανάγκες μας,  για «Υγεία για όλο το λαό».

Συνέντευξη του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου στη σελίδα Aftodioikisi.gr

05-02-2019

"Να συνεχιστεί ο πλούσιος σχεδιασμός που υπάρχει για το Χαϊδάρι"

Να ολοκληρωθούν τα έργα και οι παρεμβάσεις αλλά και να συνεχιστεί ο πλούσιος σχεδιασμός που υπάρχει για τα επόμενα χρόνια στο Χαϊδάρι είναι οι κύριοι λόγοι που ο κ. Μιχάλης Σελέκος, Δήμαρχος Χαϊδαρίου διεκδικεί άλλη μια θητεία στον δημαρχιακό θώκο. Όπως αναφέρει στην συνέντευξη που παραχώρησε στo web tv του aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, το πιο σημαντικό έργο της θητείας του είναι ένα μεγάλο έργο υποδομής που έχει να κάνει με την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης. Επίσης σύμφωνα με τον δήμαρχο λύθηκε το σημαντικό πρόβλημα με την καθαριότητα της πόλης. Συγκεκριμένα ο δήμος πήρε τον εξοπλισμό ο οποίος ήταν απαραίτητος  αλλά έκανε και τις απαραίτητες προσπάθειες για να μείνουν οι παρατασιούχοι κι έτσι να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τέλος, ο κ. Σελέκος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό έργο τις δύο πεζογέφυρες που κατασκευάζονται στη λεωφόρο Καβάλας όπου γίνονται πολλά τροχαία ατυχήματα.

Κοινή ανακοίνωση Δημάρχων Πετρούπολης-Χαϊδαρίου σχετικά με τα προβλήματα στη λειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης του Δ. Αιγάλεω.

30-01-2019

Ριζική ανακατασκευή 22 παιδικών χαρών

30-01-2019

Έπειτα από προσπάθειες χρόνων της Δημοτικής Αρχής, εξασφαλίστηκε η αναγκαία χρηματοδότηση για τη ριζική ανακατασκευή 22 παιδικών χαρών. Η μελέτη που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας πήρε υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες για τη δημιουργία νέων σύγχρονων παιδικών χαρών. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα τα παιδιά και οι γονείς της πόλης μας, θα απολαμβάνουν το παιχνίδι σε ολοκαίνουργιες παιδικές χαρές, που θα πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η χρηματοδότηση ενός σπουδαίου έργου για το Χαϊδάρι, με την ολοκληρωμένη μελέτη παρέμβασης σε 22 παιδικές χαρές της πόλης. Στο έργο προβλέπεται ο εξοπλισμός με νέα όργανα, παιχνίδια και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την λειτουργία τους.  Εν συνεχεία θα πιστοποιηθούν, διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο τόπο ασφαλούς παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς για τους Δημότες και τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα από τη μελέτη του έργου προβλέπεται η προμήθεια και τοποθέτηση:

 • νέων οργάνων παιδικών χαρών (μεταλλικά σύνθετα όργανα, μεταλλικές κούνιες, κλπ),
 • δαπέδων (συνθετικό δάπεδο ασφαλείας 5.855 μ2, συνθετικός χλοοτάπητας 450 μ2, κυβόλιθοι 1905 μ2),
 • αστικού εξοπλισμού (μεταλλική περίφραξη 995μ., μεταλλικές θύρες εισόδου, ξύλινα κιόσκια, μεταλλικά παγκάκια, μεταλλικές πινακίδες, μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων, τσιμεντένιες κρήνες).

 

Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω παιδικές χαρές:

 • Αιγίνης (Αιγίνης και Θερμοπυλών Ο.Τ. 34Α)
 • Κολυμβητήριο (Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου (πεζόδρομος Κορυτσάς) Ο.Τ. 109Α)
 • Πλατεία Ελευθερίας-Δάσος (Γ. Παπανδρέου (Δάσος) Ο.Τ. 199Β)
 • Θεατράκι Γρηγορούσας (οδός Πυθαγόρα και Έλλης Ο.Τ. 300)
 • Πάρκο Ιστορικής Μνήμης (Τέρμα Φλούτζη και Ρίμινι Ο.Τ. 50ΣΤ)
 • Δημητρίου Σκαμπά (Ν. Σουκατζίδη και Σατωβριάνδου Ο.Τ. 178)
 • Οδυσσέως (οδός Οδυσσέως και Κέκροπος Ο.Τ. 256)
 • Σωκράτους -Άνω Δάσος (οδός Σωκράτους και Ούλωφ Πάλμε Ο.Τ. 419Γ)
 • Μολυβίων (Παύλου Μελά και Καστοριάς Ο.Τ. 125)
 • Ναυαρίνου (Παπάγου και Καλαμών Ο.Τ. 264)
 • Ανοίξεως (Ανοίξεως και Κέκροπος Ο.Τ. 283Α)
 • Στρ. Καραϊσκάκη (Στρ. Καραϊσκάκη και Ελευθερίας Ο.Τ. 31Α)
 • Κολοκοτρώνη (Ευβοίας και Κεφαλληνίας Ο.Τ. 8)
 • Πρωτομαγιάς (Ύδρας και Αθανασίου Διάκου Ο.Τ. 181)
 • Παναγίτσα (Ιερά Οδός και Κοιμήσεως Θεοτόκου Ο.Τ. 65Γ)
 • Υψηλάντη (Ζεφύρου και Τομπάζη Ο.Τ. 349Α)
 • Αφαίας (Αγ. Αντωνίου-Αφαία Ο.Τ. 25)
 • Ολυμπίων Θεών-Αφαία (Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και Στρ. Θεολόγου-Αφαία Ο.Τ. 28)
 • Δαβάκη (μεταξύ των οδών Συντ/ρχου Δαβάκη και Καρδίτσης Ο.Τ. 82)
 • Κουνελίων
 • Υπάτης (Υπάτης και Πραξιτέλους Ο.Τ. 222)
 • Ιεράς Οδού και Πλαταιών (Ιεράς Οδού και Πλαταιών Ο.Τ. 1Γ)

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 860.000 χιλιάδων ευρώ και τις επόμενες μέρες, προβλέπεται η υπογραφή των όρων της προγραμματικής σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Χαϊδαρίου με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων και αστικού εξοπλισμού παιδικών χαρών», προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση της δράσης.

Υλική βοήθεια από τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία

29-01-2019

Παραδόθηκε την Πέμπτη 24/1 από τα εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» στο Δήμο Χαϊδαρίου μια σημαντική ποσότητα βοήθειας (τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα) που συγκεντρώθηκε από τους μαθητές του σχολείου, με σκοπό να διατεθεί μέσω της Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Τους μαθητές του σχολείου συνόδευε η δασκάλα τους Ακριβή Φωτεινού, ενώ απ’ το Δήμο τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταθάς.

 Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τους μαθητές, τους ευχαρίστησε θερμά για αυτή την πρωτοβουλία που πραγματικά θα πιάσει τόπο διότι έτσι στηρίζουν εκατοντάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Σήμερα, τόνισε, βρίσκεστε εσείς στο ρόλο του δασκάλου και παραδίδετε ένα πολύ σημαντικό μάθημα, αυτό της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Τέλος, ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, κουράγιο και αντοχή στο εκπαιδευτικό έργο των δασκάλων.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΔΥΕ

24-01-2019

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία της γραμματείας της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) με τους Αγγελική Σαμούρη, Ανδριανό Μπούκουρη και Γρηγόρη Αναγνώστου, παρέδωσαν τμήμα της υλικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε από τις Επιτροπές Ειρήνης και τις Λαϊκές Επιτροπές, με προορισμό τους πρόσφυγες και τις υπόλοιπες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται στο επίκεντρο της αδικίας του καπιταλιστικού συστήματος.

Ένα μέρος της βοήθειας, παραδόθηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου με σκοπό να διατεθεί στους πρόσφυγες του Κέντρου Φιλοξενίας Σκαραμαγκά.

Εκ μέρος του Δήμου Χαϊδαρίου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, Μιχάλης Σελέκος, ο οποίος τους «ευχαρίστησε θερμά για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Αυτή η βοήθεια, τόνισε, έρχεται σε μια περίοδο που η αλληλεγγύη είναι πιο αναγκαία από ποτέ, αφού πλέον τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα αλλού και όχι στους κατατρεγμένους των πολέμων και στη βοήθεια που έχουν τόσο πολύ ανάγκη. Χωρίς την αλληλεγγύη από τους μαζικούς φορείς και τα σωματεία,  η κατάσταση στο Κέντρο Φιλοξενίας θα ήταν πολύ χειρότερη».

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Εκδήλωση – Διάλεξη «Η Φιλοσοφημένη Γυναίκα»

23-01-2019

Εκδήλωση – Διάλεξη

«Η Φιλοσοφημένη Γυναίκα»

Μιχαήλ Ματζανάς Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου

Διάλεξη πάνω στη Διαχείριση σχέσεων και κρίσεων

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στις 19:00

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ‘’ ΠΑΛΑΤΑΚΙ’’

Στρ. Καραϊσκάκη & Λ. Αθηνών

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

copyrights © 2019 Evolution Projects