Παιδεία - Νεολαία

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018

21-06-2018

 

 «Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο»
Είναι το θέμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, στην οποία συμμετέχουν 148 μέλη του Δικτύου Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

"ασφάλεια στο διαδίκτυο"

13-12-2017

 

Μήνυμα του Δήμαρχου Χαϊδαρίου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

06-06-2017

 

Εκ μέρους της δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου θέλουμε να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που από σήμερα διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 με στόχο την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Όλο το Χαϊδάρι μιλά για τους «μπέμπηδες» του Γ.Νούτση

28-04-2017

   

 Όλο το Χαϊδάρι μιλά για τους «μπέμπηδες» του Γ.Νούτση, τους μαθητές τους 4ου Λυκείου που κατέκτησαν την 3η θέση!! Μπράβο σε όλα τα Παιδιά!!!

 

ας μεγαλώσουμε με το βιβλίο...

29-03-2017
 
 Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαϊδαρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00 θα υποδεχτεί τους μικρούς της φίλους σε μια γιορτή για το βιβλίο.
 Παραμύθια, ιστορίες, κατασκευές, παιδική ταινία, φαντασία, παιχνίδια και φυσικά… βιβλία. Πολλά βιβλία για τα παιδιά!!!!!

Καλή και αγωνιστική χρονιά!

16-09-2016

 

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 12/9 η νέα σχολική χρονιά και για μια ακόμα χρονιά η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου βρέθηκε δίπλα στους μαθητές, στους δάσκαλους και καθηγητές, στους γονείς για να τους ευχηθεί καλή χρονιά με υγεία, δίψα για μάθηση και επιτυχία στους στόχους τους.

Δήλωση Αντιδημάρχου

13-05-2016

 Δήλωση Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών Νίκου Καραγιάννη για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου εύχεται καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

29-01-2016

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, η Διεύθυνση Νεολαίας Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών, o Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Λυκείου Χαϊδαρίου και η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Χαϊδαρίου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
«ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ- ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; »
Ομιλητές:
ΜΑΡΙΑ ΒΡΕΚΟΥΣΗ Εκπαιδευτικός, Διευθύντρια 5ου Γυμν.-τ. Υπεύθυνη ΓΡΑ.ΣΕ.Π
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΛΟΓΗΣ Εκπαιδευτικός ,Υπεύθυνος ΣΕΠ –ΚΕΣΥΠ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΕΝΕΤΗΣ Εκπαιδευτικός, Υπεύθυνος ΣΕΠ -ΚΕΣΥΠ ΑΙΓΑΛΕΩ
Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 18:00-21:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου Χαϊδαρίου ( Στρατ. Καραϊσκάκη 138 ).

Εικαστική παρέμβαση στον Α΄ Παιδικό Σταθμό του Χαϊδαρίου

05-10-2015

 

 Η προσχολική αγωγή αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα κάθε παιδιού και λαϊκή ανάγκη. Είναι απαραίτητη για τη σωστή ψυχοσωματική ανάπτυξη και την ομαλή κοινωνικοποίηση του παιδιού και ως τέτοια πρέπει ν’ αντιμετωπίζεται.
 

 

Δήλωση Αντιδημάρχου Παιδείας για την Ανακοίνωση των Βάσεων

27-08-2015

Θέλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους Χαϊδαριώτες, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ, που κατάφεραν να ξεπεράσουν δυσκολίες και εμπόδια, υψηλής δυσκολίας θέματα. Ο καινούργιος δρόμος που επέλεξαν θα είναι εξίσου σημαντικός και θα έχει δυσκολίες, όμως δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες νέους, να χρησιμοποιήσουν την περαιτέρω επιστημονική τους μόρφωση προς όφελος της συνολικής κοινωνικής εξέλιξης.
Για όλους τους νέους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα τριτοβάθμια ιδρύματα, πρέπει να δοθούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους χωρίς πρόσθετες δυσκολίες, με ειδική μέριμνα για τους φοιτητές και σπουδαστές που φοιτούν μακριά από τον τόπο κατοικίας, όπως η δωρεάν σίτιση και στέγαση, η απαραίτητη βιβλιογραφία κλπ.
 

copyrights © 2018 Evolution Projects