Δημοτικά Έργα

Κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Ελ Αλαμέϊν

27-03-2018

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοινώνει πως βρίσκονται σε εξέλιξη έργα επί της οδού Ελ Αλαμέϊν για την κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ομβρίων μήκους 34 μέτρων αλλά και δεξαμενής υπερχείλισης, με στόχο την επισκευή δικτύου ομβρίων της Αστυθέας, το οποίο είχε υποστεί καταστροφές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της περιοχής.

Αντικατάσταση οδοσήμανσης και επισκευές σε παγκάκια

04-09-2017
 

νέες ασφαλτοστρώσεις στο Χαϊδάρι

26-06-2017

 

 Έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, οριστικοποιήθηκε ο κατάλογος των οδών του Χαϊδαρίου, για τους οποίους υπάρχει απόλυτη ανάγκη να αντικατασταθεί ο ασφαλτοτάπητας.

Τεχνικές παρεμβάσεις από την Τεχνική Υπηρεσία

30-05-2016

 

Συνεχίζονται ασταμάτητα οι παρεμβάσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Χαϊδαρίου. Σε όλο τον Δήμο πραγματοποιούνται έργα και επιδιορθώσεις ώστε να ανανεώνονται και να διορθώνονται κακοτεχνίες αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά.

Δελτίο τύπου Δημοτικής Αρχής για τα έργα στην οδό Ρίμινι

09-09-2015

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου συνεχίζει τις προσπάθειες της, σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, έλλειψης μόνιμου τεχνικού προσωπικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, για την συντήρηση και αποκατάσταση των υποδομών της πόλης μας.

 

Αναβάθμιση και επισκευές σε 17 σχολικά συγκροτήματα

11-11-2011

Γόνιμος κρίθηκε ο διαγωνισμός που προκήρυξε ο Ο.Σ.Κ. και πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου για την ανάθεση του έργου «Αναβάθμιση 17 σχολικών μονάδων του Δήμου Χαϊδαρίου - Οικοδομικές Εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις». Με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού, 904.000 ευρώ.

 

"Πράσινο φως" για ένα νέο πάρκο στο Χαϊδάρι

04-11-2011
 
Μεγάλη επιτυχία για το Χαϊδάρι, τη Δημοτική Αρχή αλλά ιδιαίτερα τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου αποτελεί η προέγκριση ποσού 600.000 ευρώ για την υλοποίηση χώρου πρασίνου στο οικοδομικό τετράγωνο 65Γ εμβαδού 1.000 τετραγωνικών μέτρων (είναι ο χώρος που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία της Παναγίτσας).
Πρόκειται για πόρους που εκταμιεύονται από το λεγόμενο «Πράσινο Ταμείο» που έχει δημιουργηθεί μετά τη ρύθμιση των ημιυπαιθρίων.
 

 

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 6ο Δημοτικό

26-07-2011

 


  Αρχή του τέλους, για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 6ο Δημοτικό.

Ηλεκτροφωτισμός στην Ιερά Οδό

22-07-2011

Δεκαέξι φωτιστικά τοποθετήθηκαν κατά μήκος της Ιεράς Οδού, από την οδό Κύπρου έως και τη Λεωφόρο Αθηνών με αποτέλεσμα η διέλευση πεζών και οχημάτων να είναι πλέον πιο ασφαλής.

Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης της Ιεράς Οδού

15-01-2010

• Η Διοίκηση ενημερώνει τους οδηγούς και τους κατοίκους

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς το έργο ανάπλασης της Ιεράς Οδού, ένα έργο ζωτικής σημασίας τόσο για την πόλη του Χαϊδαρίου, όσο και για τους όμορους Δήμους αφού το συγκεκριμένο κομμάτι εξυπηρετεί πολλούς οδηγούς σε καθημερινή βάση, ενώ επί χρόνια θεωρούνταν ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους, προκαλώντας σωρεία ατυχημάτων.

copyrights © 2018 Evolution Projects