Είσοδος | Εγγραφή

FAQ Downloads Sitemap

αναζήτηση

Δημοσκοπήσεις

Τι είδους πληροφορίες ψάχνετε κυρίως στη διαδικτυακή πύλη;

Καταχώρηση Προβολή Αποτελεσμάτων Όλες

Μήνυμα Δημάρχου

 

"Ο θεσμός της αυτοδιοίκησης έχει τη σημασία ότι ο λαός παίρνει ενεργά μέρος στη διοίκησή του με σκοπό την άμεση και καλύτερη ικανοποίηση των κοινών συμφερόντων των πολιτών"

" Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται από το λαό. Η αυτοδιοίκηση και η λαϊκή δικαιοσύνη είναι θεμελιώδεις θεσμοί του δημοσίου βίου των Ελλήνων ..."

Κυβέρνηση του Βουνού, Εθνικό Συμβούλιο Κορυσχάδων,
27-5-1944

 


  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας.
  • Δικτυωθείτε και εσείς, περιπλανηθείτε στις σελίδες και μη διστάσετε να συμμετάσχετε στην δημοσκόπησή μας.
  • Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας ενημερώνει ότι η Δημοτική Τοπική Συγκοινωνία θα λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε μία ώρα, από τις 7:00 έως και τις 14:00. Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ : "ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ"
  • Το username KAI το pasword για το ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο είναι η λέξη : guest

 

Νέα διάθεση προϊόντων 6-9-2015


 


 

Δήλωση Αντιδημάρχου Παιδείας για την Ανακοίνωση των Βάσεων

Θέλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους Χαϊδαριώτες, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ, που κατάφεραν να ξεπεράσουν δυσκολίες και εμπόδια, υψηλής δυσκολίας θέματα. Ο καινούργιος δρόμος που επέλεξαν θα είναι εξίσου σημαντικός και θα έχει δυσκολίες, όμως δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες νέους, να χρησιμοποιήσουν την περαιτέρω επιστημονική τους μόρφωση προς όφελος της συνολικής κοινωνικής εξέλιξης.
Για όλους τους νέους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα τριτοβάθμια ιδρύματα, πρέπει να δοθούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους χωρίς πρόσθετες δυσκολίες, με ειδική μέριμνα για τους φοιτητές και σπουδαστές που φοιτούν μακριά από τον τόπο κατοικίας, όπως η δωρεάν σίτιση και στέγαση, η απαραίτητη βιβλιογραφία κλπ.
 

Διαβάστε Περισσότερα... Παιδεία - Νεολαία

Διακήρυξη Διαγώνισμου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου προκηρύσσει Ανοικτό διαγωνισμό, για την «Προμήθεια Ανταλλακτικών Μεταφορικών Μέσων » για το έτος 2015, συνολικού προϋπολογισμού 110.000,00€ € με Φ.Π.Α. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.. Ημερομηνία έναρξης υποβολής των προσφορών: 01/9/2015. Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 18/09/2015 (ώρα 15:00).

Περίληψη Διακήρυξης
 
Διακήρυξη και Μελέτη
 

 

 

Aνακοινώσεις

Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης Χαϊδαρίου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου, για δεύτερη χρονιά προτίθεται να λειτουργήσει απογευματινή ζώνη πρόσθετης εκπαιδευτικής βοήθειας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που το έχουν ανάγκη και για πρώτη φορά, η δράση αυτή θέλουμε να αγκαλιάσει και παιδιά Δημοτικού. Προτεραιότητα θα έχουν οι μαθητές των μονογονεϊκών οικογενειών, μελών με ειδικές ανάγκες, ανέργων γονέων και οικογενειών με χαμηλό εισόδημα. Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους εκπαιδευτικούς (αδιόριστους, διορισμένους και συνταξιούχους), κατόχους πτυχίων με αντίστοιχους τίτλους σπουδών, για να συνδράμουν εθελοντικά σε αυτή την πρωτοβουλία.

 

Διαβάστε Περισσότερα... Δελτίο Τύπου

Υλοποίηση έργου με τίτλο «Ανακαίνιση Γηπέδων 5x5 όμορων Αττικού Νοσοκομείου»

Διαβάστε εδώ την επιστολή του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών προς τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ αναφορικά με την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ανακαίνιση Γηπέδων 5x5 όμορων Αττικού Νοσοκομείου» που έχει δημοπρατηθεί πριν από ενάμιση χρόνο.
Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο Χαϊδαρίου, τους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στη περιοχή και εκατοντάδες ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει τις ακαδημίες των ποδοσφαιρικών αθλητικών σωματείων που ξεπερνάνε τα 400 παιδιά.
 

Aνακοινώσεις

Δασική Ρυθμιστική και Απαγορευτική Διάταξη Θήρας

Aνακοινώσεις

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 2015-2016 (Πρόγραμμα ΕΣΠΑ)

Κοινωνική Μέριμνα

Διακήρυξη Διαγωνισμού

Aνακοινώσεις

Ανακοίνωση εν όψει υψηλών θερμοκρασιών

Aνακοινώσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Aνακοινώσεις

Πρόσληψεις δίμηνα

Aνακοινώσεις

Ατζέντα

 Σήμερα Επιλογή Ημερομηνίας: 
ΙούλιοςΑύγουστος 2015Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456Παρουσίαση Διαδικτυακής Πύλης Προληπτικής Ιατρικής


ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Σας γνωστοποιούμε ότι από τις 28/06/2010 ο Δήμος Χαϊδαρίου στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο-ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ που βρίσκεται επί των οδών Στρ. Καραϊσκάκη και Επαύλεως.
Ο Τ.Κ. 12461 παραμένει ο ίδιος, ομοίως και το τηλεφωνικό κέντρο (213-2047200/210-5324600) και το e-mail είναι: press1@haidari.gr 

  

 

Διαδραστικός Χάρτης

 

 

  

 

 

 

 

 Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Forum
Φωτογραφικό Αρχείο


 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ  

Στρ. Καραϊσκάκη 138 - Επαύλεως 2 - Φιλοπάππου 23,  Χαϊδάρι    τ.κ. 124 61       τηλ. 213 20 47 200


Για Άτομα με Αναπηρία (ΑMEΑ):
Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.


  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and